Restaurant MIVAS - localul ideal pentru nunta Dvs.

1.
APERITIV - Gustare rece: salam Sibiu 50 gr; ghiudem 50 gr., muschi tiganesc 60 gr; icre crap; ou umplut; branza telemea 60 gr; cascaval 60 gr; rosie nature; chiftelute 5 buc; ardei gras cu branza de vaci; rulou cu a'la rousse; salata verde; masline.
2.
SARMALE cu mamaliguta, ardei iute si costita sau FILE DE COD cu cartofi nature.
3.
FRIPTURA Ceafa de porc 150 gr., piept de pui dezosat 100 gr, carnaciori cabanos 60 gr. Bulete cartofi 10 buc. Salata de varza sau de muraturi (castraveti si gogosari).
4.
TORT DIAMOND (stil american) 170 gr/portia

detalii pe
torturi nunti.ro
5.
CAFEA ESPRESSO cu lapte, 3 in 1, capuccino sau ciocolata calda -
LA DISCRETIE.
6.
PRIMIREA cu sampanie si piscoturi.
7.
BAUTURI:
- WHISKI J & B = 150 ml si MARTINI 200 ml de persoana.
- APA MINERALA, COCA - COLA, FANTA -
LA DISCRETIE.
- Vin Jidvei Feteasca Regala Demisec si Vin Roze Recas -
LA DISCRETIE.
8.
FRUCTE portocale, banane, mere.
9.
ALUNE si covrigei sarati.
10.
POM FRUCTE la prezidiu.
DECORARE INTERIOR:
- Decorarea localului cu baloane bej (auriu) - visiniu.
- Doua inimi a 100 baloane fiecare - bej si visiniu
- Huse scaune bej-visiniu sau alb-rosu
- Sfesnice cu lumanari, flori
- Aer conditionat cald - rece.
- Mocheta visinie.
- Prezidiu alb-rosu din matase DIAMOND.
PRET PERSOANA 185 lei - MINIM 25 PERSOANE
Avans incepand cu 500 lei, pretul meniului stabilit nu se va modifica - cate persoane participa la eveniment atatea meniuri se vor plati. Alte taxe nu exista.
PUTETI OPTA SI PENTRU:

Porumbei albi pret
300 lei acum doar
150 lei

Formatia MIVAS - persoana contact MARIN NICOLAE 0766.644.507 - pentru demo audio & video
click aici.

Inchiriere limuzina de lux la cele mai bune tarife
detalii.

Filmare - operator - montaj filmare profesionala Nelu Udrea tel 0724 466 105 .

Foto operator profesionist Nelu Udrea tel 0724 466 105 .

D.J. profesionist - PRET FIX 700 LEI - telefon: 0722.269.920.
MENU: FORMATIE, DJ, FILMARE + FOTO:
1.
Gustare rece: Salam uscat Banatean 50 gr, Kaiser 50 gr, Sunca 50 gr, Cascaval 50 gr, Chiftelute 4 buc, Rosie Nature, Ardei Gras 1/2 buc, Masline, Salata verde.
2.
Friptura: Ceafa de porc 160 gr, bulete de cartofi 8 buc, Salata de varza alba.
3.
Desert: Tort diplomat 140 gr.
Pret doar 50 lei/persoana.
Bauturile se vor oferi cu pretul de achizitie (fara adaos comercial).